Petuakulit.com blogging contest Disember 2015 – Shaklee Collagen Powder WOW!

shaklee collagen

WAHAI RAKAN-RAKAN BLOGGER YANG RAJIN DAN BAIK HATI. 

shaklee collagen

Sempena Shaklee Malaysia mengumumkan promosi Disember 2015 iaitu Shaklee Collagen Powder, kami terpanggil nak buka blogging contest ni untuk anda semua.

kolagen shaklee

Semua hadiah yang ditawarkan adalah amat best dan bertemakan kecantikan dan kesihatan.

Apa hadiahnya? Checkidaut!

Tempat pertama:

kolagen shaklee1 x Shaklee Collagen Powder bernilai RM298

Kelebihan kolegan Shaklee boleh baca di sini

Tempat kedua:

shaklee ESP

1 x Shaklee ESP bernilai RM150

Kelebihan ESP Shaklee boleh baca di sini

Tempat ketiga:

vita-c-plus

1 x Sustained Released Vitamin C bernilai RM93

Kelebihan SR Vitamin C boleh baca di sini

BONUS:

Setiap pertambahan 10 penyertaan, ada hadiah saguhati untuk pemenang tempat ke 4, 5, 6 dan seterusnya

Hadiah Saguhati:

6 x GLA Complex bernilai RM93

Kelebihan GLA Complex boleh baca di sini

produk shaklee untuk masalah hormon

============================================

Ada 5 syarat mudah untuk anda layak mendapatkan hadiah:

  1. Tulis 1 entry untuk setiap keyword berikut:
  • Shaklee Collagen
  • Kolagen Shaklee
  • Kolagen terbaik
  • Kolagen paling berkesan
  • Kolagen cepat berkesan

2. Setiap keyword perlu berada di dalam entry minima sepanjang 250 patah perkataan pada:

  • Title
  • Isi kandungan
  • URL/permalink

3. Link kan setiap keyword dengan URL ini: http://petuakulit.com/kolagen-shaklee/

Contoh: Shaklee Collagen Kolagen Shaklee Kolagen terbaik

4. Copy ayat di bawah berserta linknya dan paste sebagai footer dalam entry anda:

Contest ini ditaja oleh Pengedar Shaklee Kemaman dalam mempromosikan produk Shaklee Collagen Powder pada Disember 2015 serta meraikan busines partners di Lembah Kelang: Pengedar Shaklee Kelana JayaPengedar Shaklee Bangsar dan Pengedar Shaklee Damansara. Pembaca juga dijemput untuk berkenalan dengan Pengedar Shaklee ChukaiPengedar Shaklee Temerloh dan Pengedar Shaklee Melaka untuk maklumat lanjut berkenaan produk dan permasalah kesihatan yang ingin diselesaikan melalui penggunaan produk Shaklee secara konsisten.

 

5. Daftarkan penyertaan anda ke dalam google form ini: http://goo.gl/forms/8J37GyAxpL

Jangan lupa daftar tau!! 🙂

=====================================

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2015

Contest akan di adili oleh juri jemputan yang bertauliah berdasarkan kriteria berikut:

  1. Memenuhi semua syarat di atas
  2. Olahan artikel yang menarik
  3. Jumlah komen terbanyak pada kelima-lima entry

Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya pada 15 Januari 2016

 

INGAT! Semakin ramai yang join contest, semakin tinggi peluang anda untuk memenangi hadiah.

So apa lagi? Share kan contest ni kepada rakan dan taulan. Mana tahu anda pun boleh menang 🙂

 

KEEP CALM and ALL THE BEST! GAMBATTE! SELAMAT BERJAYA! CHAIYOK!

collagen shaklee

=====================================================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

www.petuakulit.com FREE giveaway Januari 2015

set shaklee untuk kanak-kanak

Perhatian GIVEAWAY seekers!

Anda suka barang PERCUMA?

Anda tahu anda bertuah pada bulan ini?

Anda memang teringinnn sangat nak menang hadiah?

Anda telah sampai ke tempat yang betul 🙂

 

Pada bulan ini anda berpeluang memenangi FREE giveaway anjuran www.petuakulit.com yang best dan mudah.

Dapat hadiah apa bulan ni?

Jeng jeng jeng!

Shaklee Mealshakes!! (wohoo buat tarian ayam)

free giveaway

Untuk membaca tentang kandungan dan kebaikan Shaklee mealshakes, boleh baca di sini

Sneak peak:

1. Menambahkan selera makan anak-anak

2. Mencantikkan kulit

3. Menambahkan berat badan

4. Mengurangkan berat badan

5. Sarapan yang berkhasiat dan cepat

6. Mencukupkan keperluan serat, vitamin dan mineral

7. Melancarkan buang air besar

8. Mengelakkan sembelit

9. Menambahkan happy mood 🙂

10. Haa macam-macam lah 🙂

Alhamdulillah Shaklee Mealshakes ni dah banyak sangat membantu keluarga saya terutamanya anak-anak saya.

Mereka nampaknya lebih sihat dan dah mula kuat makan berbanding dulu.

Saya pulak jadi lenguh tangan nak suap ;p hehe

Selain daripada itu, Mealshakes yang bergabung dengan ESP Shaklee telah berjaya membantu saya mendapat sarapan yang sihat, mudah dan berkhasiat.

 

Cara nak join FREE giveaway ni mudah aje.

1. Isi maklumat anda di dalam borang ini

2. Tiada

3. Tiada

Senang ke senang?

 

Alhamdulillah FREE giveaway ni adalah inspirasi anak-anak saya kepada pembaca setia semua. Saya berharap sangat ada orang yang boleh mendapat manfaat daripada giveaway ini 🙂

 

FREE giveaway ini akan berlangsung sehingga 30 Januari 2015. Siapa lambat tak dapat OK.

Tapi fast action, fast results 🙂

Jangan lupa, isi borang dalam link ini dan mana tahu rezeki anda untuk pulang dengan satu canister Shaklee Mealshakes, hadiah tahun baru 2015 kepada anda 🙂

 

> Sekiranya sudah tidak sabar hendak memiliki Shaklee Mealshakes, boleh membuat tempahan di sini

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

www.petuakulit.com FREE giveaway Disember 2014

Siapa yang tak suka hadiah FREE. Eh hadiah memanglah free, kalau kene bayar tu sah-sah la bukan hadiah kan hehe. Sempena bulan kecantikan ini, kami membuka FREE giveaway Disember 2014 kepada para pembaca www.petuakulit.com , ada hadiah istimewa menanti anda.

FREE giveaway Disember 2014 kami paparkan:

FREE giveaway Disember 2014

7-day pillbox yang ISTIMEWA 

– boleh digunakan untuk mengasingkan pill ubat anda bagi yang perlu menghabiskan regim medikasi

– amat mudah digunakan untuk membawa pill vitamin atau supplements anda untuk pergi travel atau balik kampung

– boleh dihadiahkan kepada yang tersayang, kepada yang memerlukan

– design yang simple, slim dan mudah di packing ke dalam poket, beg atau handbag

 

Cara mudah untuk memenangi FREE giveaway Disember 2014:

1. Daftar di link ini http://goo.gl/forms/obkGJUUJuI dan

2. Tekan butang Share di Facebook seperti di bawah

 

Nah, senang aje nak menang FREE giveaway Disember 2014 tajaan www.petuakulit.com ini

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...