www.petuakulit.com FREE giveaway Januari 2015

set shaklee untuk kanak-kanak

Perhatian GIVEAWAY seekers!

Anda suka barang PERCUMA?

Anda tahu anda bertuah pada bulan ini?

Anda memang teringinnn sangat nak menang hadiah?

Anda telah sampai ke tempat yang betul 🙂

 

Pada bulan ini anda berpeluang memenangi FREE giveaway anjuran www.petuakulit.com yang best dan mudah.

Dapat hadiah apa bulan ni?

Jeng jeng jeng!

Shaklee Mealshakes!! (wohoo buat tarian ayam)

free giveaway

Untuk membaca tentang kandungan dan kebaikan Shaklee mealshakes, boleh baca di sini

Sneak peak:

1. Menambahkan selera makan anak-anak

2. Mencantikkan kulit

3. Menambahkan berat badan

4. Mengurangkan berat badan

5. Sarapan yang berkhasiat dan cepat

6. Mencukupkan keperluan serat, vitamin dan mineral

7. Melancarkan buang air besar

8. Mengelakkan sembelit

9. Menambahkan happy mood 🙂

10. Haa macam-macam lah 🙂

Alhamdulillah Shaklee Mealshakes ni dah banyak sangat membantu keluarga saya terutamanya anak-anak saya.

Mereka nampaknya lebih sihat dan dah mula kuat makan berbanding dulu.

Saya pulak jadi lenguh tangan nak suap ;p hehe

Selain daripada itu, Mealshakes yang bergabung dengan ESP Shaklee telah berjaya membantu saya mendapat sarapan yang sihat, mudah dan berkhasiat.

 

Cara nak join FREE giveaway ni mudah aje.

1. Isi maklumat anda di dalam borang ini

2. Tiada

3. Tiada

Senang ke senang?

 

Alhamdulillah FREE giveaway ni adalah inspirasi anak-anak saya kepada pembaca setia semua. Saya berharap sangat ada orang yang boleh mendapat manfaat daripada giveaway ini 🙂

 

FREE giveaway ini akan berlangsung sehingga 30 Januari 2015. Siapa lambat tak dapat OK.

Tapi fast action, fast results 🙂

Jangan lupa, isi borang dalam link ini dan mana tahu rezeki anda untuk pulang dengan satu canister Shaklee Mealshakes, hadiah tahun baru 2015 kepada anda 🙂

 

> Sekiranya sudah tidak sabar hendak memiliki Shaklee Mealshakes, boleh membuat tempahan di sini

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

Promosi Shaklee Januari 2015

promosi shaklee januari 2015 4

Alhamdulillah tiba juga kita ke tahun baru 2015 walaupun setelah dimomok-momokkan oleh agenda-agenda dan media barat berkenaan Amageddon dan End of Days… ohh…

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua pembaca yang saya sayangi dan hormati. Tanpa kalian, tiadalah saya 🙂

 

Promosi Shaklee Januari 2015

Jadi tahun ini apa azam tahun baru? Adakah azam tahun baru anda menyelesaikan azam tahun 2014 yang tidak terlaksana? hehe

Saya yakin ramai di luar sana yang sangat bersungguh-sungguh melunaskan azam tahun baru setiap kali 1 Januari bermula

Promosi Shaklee Januari 2015

Kalau di lihat pada senarai azam tahun baru di atas, terlalu banyak perkara yang kita boleh improve dalam hidup kita, betul tak?

Lebih-lebih lagi dalam hal kesihatan. Hampir setiap tahun, azam tahun baru ramai orang ialah menurunkan berat badan, berhenti merokok dan menjadi lebih sihat.

Oleh itu apa lagi yang lebih menggembirakan kalau tidak Shaklee mengumumkan Promosi Shaklee Januari 2015 yang berganda-ganda sempena menyambut tahun baru dan membolehkan anda semua mencapai impian dan target azam tahun baru untuk menjadi lebih sihat dan cantik.

 

Ada 7 promosi hebat

Ada 7 promosi Shaklee Januari 2015 yang merangkumi 3 produk yang sangat-sangat hebat dan meletopspromosi shaklee januari 2015 4

 

Promosi Shaklee Januari 2015 yang pertama dan kedua – Shaklee Vivix

Untuk membaca kandungan dan faedah-faedah Shaklee Vivix, sila baca di sini

Sneak peak:

  1. Bahan-bahan utamanya ialah Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Elderberry dan Polyganum Cuspidatum
  2. Antara kebaikan Vivix ialah membantu mengelakkan kanser, berhenti merokok, menurunkan berat badan, menurunkan kandungan gula dalam darah, menurunkan tekanan darah tinggi, detoksifikasi, awet muda dan banyak lagi!

promosi shaklee januari 2015 4

Promosi Vivix Shaklee ialah:

Beli 6 botol Vivix, PERCUMA 1 botol – Jimat 25%

Beli 2 botol Vivix untuk mendapat diskaun 5%

Ha best ke best?

 

Promosi Shaklee Januari 2015 yang ketiga, keempat, kelima dan keenam – Alfalfa Complex

Eh kenapa sampai 4 promosi?

Haa.. sebab Shaklee Alfalfa kan ada 2 saiz berbeza iaitu saiz S – 330 biji tablet dan saiz L – 700 biji tablet.

Promosi ini berkuatkuasa untuk kedua-dua saiz Alfalfa Complex.

Untuk membaca kandungan dan kebaikan Shaklee Alfalfa complex boleh lihat di sini

Sneak peak:

  1. Bahan-bahan utamanya ialah tumbuhan Meticago Sativa, sejenis tumbuhan yang kaya dengan klorofil, vitamin dan mineral.
  2. Antara kebaikan Alfalfa ialah membantu membersihkan sistem pencernaan, membanyakkan susu ibu, menyingkirkan lemak dan kolestrol, melegakan keletihan, mencegah atritis, melawan tumor, melawan alahan dan banyak lagi!

promosi shaklee januari 2015 4

Promosi Alfalfa Complex Shaklee ialah

Beli 6 botol Alfalfa 330 biji, PERCUMA 1 botol – Jimat 15%

Beli 2 botol Alfalfa 330 biji untuk mendapat 5% diskaun

Beli 6 botol Alfalfa 700 biji, PERCUMA 1 botol – Jimat 15%

Beli 2 botol Alfalfa 700 biji untuk mendapat diskaun 5%

 

Promosi Shaklee Januari 2015 yang ketujuh – Vitalea for Children

Produk ini dikatakan sudah setahun tiada dalam pasaran Malaysia kerana Shaklee sedang bertungkus-lumus memperbaiki formulasi Vitalea for Children untuk menjadi lebih hebat dan berkesan.

Kini ia telah KEMBALI! 🙂

Untuk membaca kandungan dan kebaikan Vitalea for Children, sila lihat di sini

Sneak peak:

  1. Mengandungi 19 vitamin dan mineral, kalsium dan membantu penyerapan zat besi untuk kanak-kanak
  2. Mudah di kunyah dan rasa yang hebat. Kebaikan Vitalea for Children ialah membantu menguatkan tulang, gigi dan gusi, menambahkan kecergasan dan kecerdasan anak-anak, meningkatkan imunisasi kanak-kanak dan banyak lagi!

promosi shaklee januari 2015 4

Promosi Vitalea for Children ialah:

Beli 3 botol Vitalea for Children, PERCUMA 1 botol – Jimat 25%

 

Siapa cepat, dia untung

Promosi ini berlangsung sementara stok masih ada.

2 juta orang di Malaysia sedang berlumba-lumba untuk tidak melepaskan peluang menikmati diskaun berganda dalam promosi Shaklee Januari 2015 ini.

promosi shaklee januari 2015 7

>> Untuk mencuba set Vivix dengan harga promosi, atau

>> Untuk mencuba set Alfalfa Complex saiz S 330 biji dengan harga promosi, atau

>> Untuk mencuba set Alfalfa Complex saiz L 700 biji dengan harga promosi, atau

>> Untuk mencuba set Vitalea for Children dengan harga promosi, boleh

 

Hubungi saya Therina Jopri, Pengedar Shaklee Kemaman untuk sebarang tempahan, pertanyaan atau konsultasi.

013 – 982 0013 SMS/Whatsapp atau Telegram.

Peluang mendapat keahlian Shaklee PERCUMA bernilai RM75 dengan pembelian mana-mana set di atas.

Cuma nak cuba sebotol? Hubungi saya untuk diskaun berganda-ganda melalui group buy

 

Takut nak beli? Kami memberi jaminan kepuasan 30 hari. Cubalah produk dalam masa 30 hari. Tak puas hati, kami pulangkan wang anda 100% 🙂

 

Saya menghantar COD ke kawasan Kerteh Kemaman Paka dan Dungun, serta Poslaju 2 hari sudah tiba ke seluruh pelusuk Malaysia, Insyaallah :)

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...