12 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee

beli insurans

Sedang cari info berkenaan Daftar Ahli Shaklee?

Kalau ikut database dan statistik daripada Shaklee Malaysia pada tahun 2014, senarai ahli Shaklee berdaftar di Malaysia ialah seramai 2 juta orang. Tetapi ketahuilah, terlalu ramai ahli Shaklee di luar sana hanya menjadi ahli untuk dapatkan diskaun dan makan sendiri.

Jadi sebaiknya anda pilih kumpulan yang terbaik untuk Daftar Ahli Shaklee supaya anda tidak rugi membeli dan mendapat bimbingan sepenuhnya apabila mendapatkan produk.

Apakah kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee dari saya dan group Superstar Shaklee?

1) Kami ada 20 tahun pengalaman makan produk shaklee dan telah merasai kesan baik dan positif sepanjang tempoh 20 tahun tu alhamdulillah

2) Kami ada pengalaman sekeluarga makan Produk Shaklee selama 20 tahun, dari umur baby sampai warga tua, dari sebelum pregnant, semasa pregnant, bersalin, berpantang dan menyusukan baby, sakit kronik, sakit viral dan juga untuk penjagaan kesihatan

daftar ahli shaklee

3) Kami ada kemudahan untuk berjumpa dan merujuk dengan pakar pemakanan Shaklee atau Nutritionist, di mana semua customer kami boleh bertanya direct tanpa perlu protokol yang memakan masa

4) Kami ada informasi yang tepat dan betul hasil latihan dengan nutritionist Shaklee melalui Bengkel Nutrisi Shaklee dan Nutrition Train the Trainer (TTT) dan bukan sekadar informasi copy paste dari blog pengedar Shaklee lain

daftar ahli shaklee
5) Kami boleh COD (cash on delivery) di kawasan-kawasan ini kerana kami punya ready stok untuk semua jenis produk Shaklee insyaallah – Kemaman, Kuala Terengganu, Kerteh, Paka, Dungun, Setiawangsa, Ampang, Melaka, KLCC, Johor Bahru, Pontian, Kulai, Pekan Nenas, Kota Bharu, Temerloh, Mentakab, Chenor, Miri, Brunei dan lain2

6) Kami boleh poslaju dan courier produk Shaklee ke seluruh Malaysia sabah dan sarawak, dan ada pengalaman poslaju ke luar negara juga

7) Team kami aktif dan fresh dengan informasi tentang produk Shaklee dan bisnes Shaklee juga, sangat sesuai untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk makan sendiri dan juga untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk buat Bisnes Shaklee Online atau Offline

daftar ahli shaklee
8) Dalam team ada pakar penyusuan bertauliah yang berpengalaman dalam bidang penyusuan susu ibu sejak tahun 2007.

9) Dalam team ada pakar kehamilan dan bersalin untuk ibu-ibu yang nak gunakan Set Bersalin Shaklee rujuk panduan bersalin seperti panduan bersalin ibu pertama kali berpantang, panduan berpantang sendiri, menu-menu dan masakan berpantang sihat, dan banyak lagi

10) Dalam team ada pakar DETOX yang berpengalaman dalam isu detox seluruh badan dari organ, heavy metals, sel dan DNA

11) Dalam team kami juga ada pakar BERHENTI MEROKOK dimana panduan dan bimbingan akan diberi dengan lengkap kepada prospek yang mahu tinggalkan habit yang tidak sihat dan membazir duit itu

12) Dalam team kami ada pakar NAIKKAN BERAT BADAN dan telah berjaya membantu ramai orang yang terlalu kurus kering bertukar kepada abang sado dan awek cun voluptuos

daftar ahli shaklee
Berminat nak Daftar Ahli Shaklee dengan kami?

=====================================================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan cara daftar ahli Shaklee :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

 BELI SHAKLEE ONLINE

Senarai Harga Shaklee dan Fungsi Setiap Produk

senarai harga shaklee

Berikut adalah senarai harga Shaklee serta kebaikan untuk setiap produk

1. Produk Shaklee untuk Mencukupkan keperluan Nutrisi Asas Manusia agar sentiasa sihat

senarai harga shaklee

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga (RM)
1 Alfalfa (small) 330 tablet
  • Raja segala tumbuhan.
  • Bersifat alkali.
  • Kaya dengan fiber.
  • Meneutralkan asid.
  • Membantu dalam proses detox dan buang lemak serta kolesterol.
  • Untuk ibu menyusu, ia bantu banyakkan susu jika diambil dengan Ostematrix dan ESP
          54
2 Alfalfa (large) 700 tablet          98
3 B – Complex 120 tablet
  • Kompleks kumpulan Vitamin B lengkap dengan Asid Folik dan Biotin.
        54
4 Carotomax 30 tablet
  • Gabungan antioxidant terbaik seperti:
    • alpha-carotene,
    • beta-carotene,
    • lutein,
    • lycopene,
    • zeaxanthin
    • astaxantin
  • Hilangkan Rabun
  • Elakkan kanser
  • Kurangkan kahak dan resdung.
         74
5 GLA Complex 60 tablet
  • Seimbangkan hormone wanita.
  • Bantu kawal gula dalam darah
  • Bantu perbaiki saraf rosak
  • Bantu kurangkan kolesterol
          92
6 Herb Lax 120 tablet
  • Herba Julap Shaklee untuk menggalakkan permbuangan air besar secara alami.
         53
7 Garlic Complex 60 tablet
  • Antibacteria
  • Anti Virus
  • Anti Fungus
  • Membantu mencairkan darah ke paras normal
  • Membantu membuang kolesterol
        48
8 Energizing Soy Protein (ESP) 850g
  •  Protein NON-GMO.
  • Dari kacang soya baka tulen.
  • Protein Lengkap dengan kesemua asid amino perlu.
  • BEBAS KOLESTEROL
       150
9 Meal Shakes 544g
  • Multivitamin dan mineral dalam bentuk serbuk
  • Ditambahkan protein.
  • Mengandungi serat / fiber.
  • Sesuai untuk kanak-kanak yang cerewet makan.
  • Sesuai untuk warga emas yang sukar nak mengunyah daging dan makanan berserat.
  • Mencukupkan keperluan nutrisi mereka yang di atas.
       114
10 Lecithin 180 tablet
  • Penting untuk saraf dan otak kerana mengandungi choline yang menggerakkan saraf dan otak iaitu neurotransmitter acethylcholine.
  • Menghancurkan molekul lemak dari molekul yang besar menjadi molekul kecil dan halus lalu mudah untuk dicairkan dan dikeluarkan oleh badan.
  • Gandingan terbaik dengan Omega dan Alfalfa untuk kempis perut.
       53
11 Performance Drink Orange 539g
  • Isotonik tanpa manis gula dantanpa gas.
  • Beri tenaga BERPANJANGAN dan EXTRA.
  • Sangat bagus untuk ahli sukan, jemaah haji dan umrah.
  • TERBAIK UNTUK DI AMBIL SEMASA PUASA
         83
12 Collagen Powder 15 sachet
  • Kolagen sisik ikan merah.
  • Molekul kolagen paling halus.
  • Mudah diserap badan.
  • Kesan pun cepat.
         298
13 Advanced Joint Health Tablet 60 tablet
  • Mengandungi 7 ramuan hebatuntuk mengubati sakit lutut dan sakit sendi tanpa pembedahan. Gabungan terbaik dengan OSTEMATRIX dan OMEGA.
  • Jika ligament koyak, wajib tambah COLLAGEN.
         124
14 Nutriferon 30 sachet
  • Formula rahsia Dr. Yasuhiko Kojima (pakar imun) untuk meningkatkan INTERFERON tubuh secara alami untuk membunuh virus termasuk virus flu dan denggi.
         182
15 Ostematrix 120 tablet
  • Kompleks lengkap Kalsium yang bukan sahaja mengandungi kalsium tetapi juga SEMUA MINERAL PENTING yang WAJIB ada untuk penyerapan kalsium ke dalam tulang dan darah.
  • Mengandungi MAGNESIUM.
  • Penting untuk pesakit gastric.
          61
16 Omega Guard 90 tablet
  • Minyak Ikan Shaklee yang mengandungi DHA dan EPA paling tinggi di dunia.
  • Ditapi dan disuling 3 kali.
  • Penting untuk bakar lemak.
  • Membuang kolesterol dari salur darah.
  • Memberi bendalir kepada lutut dan sendi.
  • Membantu mencerdaskan otak pelajar.
        136
17 Peppermint-Ginger 90 tablet
  • Legakan gastric jika di ambil bersama Ostematrix.
  • Buang angin dan senak perut
         45
18 Zinc Complex 120 tablet
  • Memulihkan luka pembedahan.
  • Sama power macam pati haruan untuk ibu bersalin.
  • Menghilang dan mengecutkan jerawat batu dan jerawat pasir.
  • Mengeringkan nanah.
  • Meningkatkan Kesuburan lelaki.
  • Mengelakkan masalah kesihatan rambut.
  • Menghilangkan kelemumur.
        34
19 Vita E Complex 120 kapsul
  • Melawan radikal bebas.
  • Menghilangkan parut jerawat dan parut pembedahan.
  • Jika diambil dengan ESP ia menghilangkan stretch mark.
  • Melembabkan kulit.
  • Mengelakkan kanser.
        149
20 Vivix 150ml
  •  Anti Kanser.
  • Membantu memulihkan kanser.
  • Membantu memulihkan diabetes.
  • Membantu memulihkan saraf pesakit strok.
  • Menghilangkan slipped disc.
  • Menghilangkan gout.
  • Menyembuhkan banyak penyakit kronik.
  • MENGHILANGKAN KETAGIHAN ROKOK.
  •  Terlampau banyak manfaat
       475
21 Vitalea Iron Formula 120 tablet
  • 28 jenis multivitamin lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum.
         89
22 CoQ Health Shaklee 30 tablet
  • Penawar Untuk Kesihatan Jantung. Juga penawar untuk kencing manis dan darah tinggi.
        124
23 Vita C Sustained Released 500mg 180 tablet
  • Vitamin C khas diserap secara berperingkat untuk kesihatan tubuh.
        93
24 Chewable Vita-C 100mg 60 tablet
  • Sesuai untuk kanak-kanak dan mereka yang susah untuk menelan tablet.
        37.50
25 DTX Complex 90 tablet
  • Menghilangkan masalah fatty liver dan cirrhosis.
  • Sangat penting untuk DETOX.
  • Menghilangkan psoriasis.
          155

 

 

2. Produk Pelangsingan / Kurus Badan Shaklee : Cinch Shaklee Weight Management

slimming set shaklee

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga (RM)
1 Cinch™ Energy Tea Mix 28 sachet
  • Meningkatkan metabolisme
  • Membuang leboihan air dalam badan.
  • Mencegah gemuk air
         131
2 Cinch Shake Mix Choc 765g
  • Mengandungi Leucine™ untuk elak menggeleber lembik dan layut bila badan dah kurus.
  • Boleh ganti makanan kerana lengkap dengan protein dan bagi rasa kenyang sentiasa.
         173
3 Cinch Shake Mix Vanilla 765g
4 Cinch Shake Mix Latte 765g

 

 

3. Produk Shaklee Untuk Sapuan Kulit Multi Purpose

 

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga
1 Herbal Blend® Multi-Purpose Cream 113g Hilangkan kegatakan, kulit kasar, dan juga eczema. Tapi perlu ambil dengan vitamin dalaman juga.             28

 

 

4. Produk Penjagaan Kulit Shaklee / Skin Care Shaklee NutriWhite

esp shaklee untuk kulit

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga (RM)
1 Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 50ml Krim siang Untuk Lindungi Kulit Dari Sinaran UV yang menggelapkan dan merbahaya        200
2 Gentle Deep Foaming Cleanser 150ml Pencuci Muka Shaklee Untuk Putihkan Kulit          119
3 Overnight Renewal Whitening Cream 50g Krim malam untuk repair semula kulit setelah seharian terdedah kepada cahaya matahari dan pencemaran          225
4 Soothing Radiance Whitening Softener 150ml Toner Untuk Memutihkan Kulit          138
5 Spot Whitening Treatment 10ml Hilangkan Jeragat dan Parut Hitam          150
6 Gentle Action Makeup Remover 150ml Pembersih mekap untuk buang mekap dari kulit sebelum cuci dengan pencuci muka.           95
7 Daily Defense Whitening Essence 30ml Serum pemutih untuk memutihkan kulit dan memberi kesan pink kemerahan         231

 

 

 

5. Produk Penjagaan Kulit / Skin Care Shaklee : Enfuselle

 vitamin untuk kulit cantik

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga (RM)
1 Purifying Cleansing Gel 177ml Pencuci Muka Shaklee Untuk Kulit Berminyak            89
2 Hydrating Cleansing Lotion 177ml Pencuci Muka Shaklee untuk kulit normal dan kering           97
3 Purifying Toner 177ml Toner / Penyegar kulit untuk kulit berminyak, jika guna ni kulit tak berminyak malah segar sepanjang hari          79
4 Hydrating Toner 177ml Toner / Penyegar untuk kulit normal dan kering           79
5 Balancing Moisturizer 59ml Pelembab untuk kegunaan siang dan malam bagi kulit berminyak          84
6 Hydrating Moisturizer 48g Pelembab bagi kegunaan siang dan malam untuk kulit normal dan kering        98
7 Eye Treatment 14ml Krim rawatan mata / eye cream untuk hilangkan kedut dan eye bag        53

 

  1. Produk Penjagaan dan Perapian Rambut Shaklee : Prosante

 

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga (RM)
1 Revitalizing Shampoo 296ml Sesuai untuk rambut yang kusam dan tak bermaya. Melebatkan rambut dan melicinkan kutikel rambut           67
2 PurifyingShampoo 296ml Sesuai untuk kulit kepala yang berminyak. Membersih secara dan membuang sisa produk fesyen rambut, mineral terkumpul dan bahan pencemar lain         63
3 Nourishing Scalp Treatment 59ml Memberi zat kepada rambut dari akar hingga ke hujung rambut. Mencegah rambut bercabang, Melebat dan memperkuat akar rambut untuk mengelakkan keguguran rambut.          94
4 Lightweight Conditioner 296ml Mengembalikan struktur rambut supaya rambut tampak lebih lebat dan bersinar          67
5 Replenishing Conditioner 296ml Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan mengelakkan rambut bercabang         68
6 Long Lasting Finishing Spray 237ml Juga merupakan tonik rambut Shaklee         59

 

7. Penjagaan Kebersihan Rumah Bebas Racun : SHAKLEE Get Clean

cara menanggalkan kutu babi

Bil Nama Produk Saiz Fungsi dan Khasiat Kebaikan Harga (RM)
1 Get Clean® Water Pitcher 303 liter Jap penapis air mudah-alih.Boleh menapis air keruh menjadi bersih dan jernih          460
2 Dish Wash Concentrate 473ml Bebas dari racun Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate yang memudaratkan          28
3 Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate 473ml Pencuci Multi porpose bebas racun          46
4 Soft Fabric Concentrate 946ml Ramuan semulajadi tanpa fosfat dan bahan pewarna          40
5 Fresh Laundry Concentrate (Serbuk) 2.49kg Hipoalergenik dan tanpa bahan kimia bahaya          80

 

Nota Penting Tentang Harga Produk Shaklee Malaysia

 

  1. Harga Produk Shaklee untuk Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak (Borneo) adalah sama.
  2. Harga yang di paparkan di atas adalah tidak termasuk 6% GST.
  3. Kos penghantaran oleh Shaklee ialah RM11 untuk semenanjung Malaysia dan RM21 untuk Sabah Sarawak.
  4. Untuk membeli dengan harga yang lebih jimat dan murah padaharga ahli, boleh daftar jadi ahli Shaklee untuk mendapatkan privilege ini.
  5. Untuk tempahan dan COD seluruh Malaysia sila whatsapp 013 982 0013

=====================================================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

9 perkara mustahak yang anda perlu tahu sebelum mencuba Kolagen Shaklee

kolagen shaklee

Anda memang dah lama teringin nak mencuba kolagen Shaklee dan sudah bersedia untuk memulakan perjalanan kesihatan anda bersama Kolagen Shaklee.

kolagen shaklee

Tetapi anda masih ragu-ragu.

Terlalu banyak persoalan yang bermain-main di fikiran.

Berkesan ke?

Siapa boleh makan?

Siapa yang tak boleh makan?

kolagen shaklee

 

Boleh menyebabkan allergik ke?

Mahal ke murah?

Usah risau. Perkara ini bukan salah anda 🙂

==========================================================

Sebelum meneruskan pembacaan, izinkan saya memperkenalkan diri saya.

Nama saya Therina Jopri

pengedar shaklee kemaman

Pengguna tegar vitamin dan supplement sejak tahun 1984, seawal umur saya 2 tahun lagi.

Keluarga besar saya (mak, ayah dan adik beradik) adalah pengamal vitamin, makanan sunnah dan makanan tambahan, dan saya telah memperturunkan amalan ini kepada keluarga saya sendiri (suami & anak-anak)

set shaklee untuk orang tua

Alhamdulillah kesihatan kami terjaga dan dengan izin Allah jarang terkena penyakit. Ibu dan ayah saya yang sudah menjangkau umur 65 dan 70 tahun sihat walafiat 🙂

Saya sendiri adalah pengguna Kolagen Shaklee dan telah merasai semua kebaikannya, jadi saya merasa terpanggil dan wajib kongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia 🙂

Berdosa saya tau kalau saya tak beritahu orang lain…

=========================================================

Dalam posting ini ada 9 perkara penting yang perlu anda tahu sebelum anda benar-benar pasti untuk menggunakan paket Kolagen Shaklee anda yang pertama.

 

1. Apakah isi kandungan sebenar kolagen Shaklee

2. Apakah kelebihan kolagen Shaklee berbanding kolagen lain dalam pasaran

3. Siapakah orang yang tidak boleh ambil Kolagen Shaklee

4. Siapakah orang yang perlu ambil Kolagen Shaklee

5. Testimoni Kolagen Shaklee dan kisah-kisah kejayaan pengguna

6. Apakah faktor-faktor yang menyebabkan kolagen Shaklee tak berkesan

7. Bagaimanakah cara minum kolagen Shaklee untuk memaksimakan kebaikannya

8. Berapakah harga Kolagen Shaklee

9. Bagaimana cara beli Kolagen Shaklee

===========================================================

1. Isi kandungan kolagen Shaklee

kolagen shaklee

1. Setiap paket Kolagen Shaklee mengandungi 4,000 mg kolagen daripada Red Snapper Scales (RSS). Red Snapper ialah ikan merah.

2. Ekstrak biji Camelia Japonica – bahan pelembap dan membantu kesuburan rambut

3. Ekstrak Pfaffia – perangsang penghasilan acid hyaluronic secara semulajadi yang membantu memelihara keanjalan kulit

4. Ekstrak kulit kerang lautan – glucosamine daripada ekstrak kerang boleh membantu kesihatan sendi dan mengekalkan kelembapan bahagian mata (elak eyebag dan bulatan hitam mata)

5. Lactobacillus acidofilus – mengekalkan kesihatan usus agar penyerapan kolagen dapat dimaksimumkan

6. Vitamin C – bahan antioksidan dan agen awet muda

7. Vitamin B2 & B6 – membantu memetabolismakan protein dan karbohidrat supaya kulit dapat menghasilkan kolagen semulajadi

 

Yakin dengan bahan-bahan kandungan kolagen Shaklee?

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

========================================================================

2. Kelebihan kolagen Shaklee

 

Apakah perbezaan dan kelebihan kolagen Shaklee berbanding kolagen lain dalam pasaran?

1. Sumber kolagen ialah daripada sisik ikan merah yang tahan lasak dan elastik tinggi. Oleh kerana ikan merah ini tinggal pada kedalaman 5,000 meter, kualiti kolagen yang berada pada sisik nya amat tahan lasak berta berkualiti tinggi.

kolagen shaklee

2. Saiz molekul kolagen Shaklee ialah 1,000 Dalton berbanding produk lain yang bersaiz 300,00 Dalton. Oleh kerana saiz yang halus, kadar penyerapannya amatlah tinggi dan memaksimakan keberkesanan kolagen Shaklee

kolagen shaklee

3. Kolagen ikan, ekstrak kulit kerang dan lactobacilius acidophilus menyokong pembentukan tisu dan membantu keanjalan kulit

4. Ekstrak biji Camelia Japonica dan Pfaffia menyokong penghasilan kolagen dan asid hyaluronic secara semulajadi yang mampu mengekalkan kelembapan pada kulit

5. Vitamin C, B2 dan B6 adalah agen antioksida dan anti penuaan yang terbukti hebat.

kolagen shaklee

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

============================================================================

3. Siapa tidak boleh ambil Kolagen Shaklee

 

Golongan di bawah adalah mereka yang TIDAK di nasihatkan untuk mengambil Kolagen Shaklee:

1. Alahan kepada ikan dan seafood

2. Masalah cyst atau fibroid dalam rahim

3. Masalah cyst atau lump pada payudara

4. Wanita mengandung

5. Orang yang ada masalah berat badan disebabkan hormon yang tidak stabil

6. Pesakit kanser

6. Penyakit-penyakit lain yang telah dinasihatkan oleh doktor

 

Anda tidak termasuk dalam golongan di atas?

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

=============================================================================

 

4. Siapa yang perlu ambil Kolagen Shaklee

 

Golongan di bawah adalah mereka yang ada simptom kehilangan kolagen dan memerlukan Kolagen Shaklee untuk meningkatkan kualiti hidup dan kesihatan mereka:

1. Rambut kering & bercabang

2. Pori-pori besar, jeragat hitam dan bintik-bintik pada kulit

3. Tulang mereput dan risiko osteoporosis

4. Kulit & otot kendur dan hilang keanjalan

5. Sakit sendi terutama lutut

6. Kulit berkedut

7. Penglihatan kabur dan mata panda (eyebag & hitam keliling mata)

8. Sakit gusi atau gigi luruh

9. Payudara melayut dan kurang pejal

10. Kuku rapuh dan mudah pecah/patah

kolagen shaklee

Anda ada masalah seperti yang dinyatakan di atas?

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

==========================================================================

5. Testimoni Kolagen Shaklee

 

Rata-rata pelanggan dan pengguna Kolagen Shaklee amat berpuas hati dengan kesan dan hasil yang mereka alami.

Rugi kalau tak cuba!

Lihat sahaja perubahan tekstur dan pigmentasi pada kulit mereka, semakin cantik licin dan berseri-seri 🙂

kolagen shaklee kolagen shaklee kolagen shaklee kolagen shaklee

Anda juga mahu kelihatan muda jelita dan menyelesaikan masalah kesihatan lain?

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

===========================================================================

6. Mengapa kolagen Shaklee tak berkesan

 

Ada beberapa faktor yang boleh menyebabkan pengambilan Kolagen Shaklee tidak berkesan kepada sesetengah individu. Antaranya:

1. Badan mempunyai kadar toksin yang tinggi terutamanya di bahagian usus lalu menyukarkan penyerapan nutrien yang efisyen

2. Cara pelanggan menyimpan Kolagen Shaklee di tempat yang panas dan kering menyebabkan kualiti kolagen terjejas dan nutrien hilang

3. Tubuh badan sudah lali dengan kolagen daripada pengambilan produk kolagen dan Gluta (glutathione) yang rendah kualiti dan mengandungi bahan racun dan terlarang

4. Mengambil Kolagen Shaklee pada kadar dan waktu yang salah dan selain daripada yang dinasihatkan oleh pengedar Shaklee terlatih

5. Expectation yang terlalu tinggi daripada produk. Anda TIDAK akan menjadi cantik atau putih dalam sekelip mata sepertimana produk lain yang menjanjikan bulan dan bintang tetapi akan memberikan kesan negatif pada tubuh dan buah pinggang pada masa hadapan.

 

Kajian terhadap penggunaan Kolagen Shaklee telah dilaksanakan dimana 71% orang merasa tekstur kulit mereka bertambah baik selepas menggunakan Kolagen Shaklee selama 8 minggu.

kolagen shaklee

JAMINAN KEPUASAN

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kesan produk, hubungi kami kembali dalam masa 30 hari dan kami akan pulangkan wang anda 100%

30day-money-back-guarantee

 

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

=============================================================================

7.  Cara minum kolagen Shaklee

kolagen shaklee

1. Minum semasa perut kosong, sebaiknya waktu pagi selepas bangun tidur

2. Elakkan makan sebarang makanan 20 minit selepas minum kolagen untuk memastikan nutrien kolagen diserap sepenuhnya oleh badan

3. Bancuh kolagen dalam air atau jus yang sejuk dan TIDAK BOLEH dalam air suam atau panas

4. Kolagen Shaklee mempunyai rasa ikan yang agak hanyir. Dinasihatkan agar anda mencampurkan dalam yogurt drink atau jus sebelum minum

5. Amalkan setiap hari dan lihatlah hasil yang membuatkan hati anda berbunga-bunga selepas 4-8 minggu 🙂

 

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk tempahan berdiskaun

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

===============================================================================

8. Harga Kolagen Shaklee

kolagen shaklee

kolagen shaklee

SMS/Whatsapp kod <kolagen> ke 013 – 982 0013 untuk mendapat kelebihan berikut:

– Beli dengan diskaun ahli sebanyak 20%

PERCUMA Keahlian Shaklee seumur hidup bernilai RM80

PERCUMA penghantaran dengan COD, Poslaju atau Courier bernilai RM11

PERCUMA eBook Kulit Sihat & Cantik: 7 Rejim Kecantikan daripada Sumber Alami bernilai RM57

Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

===============================================================

9. Cara beli Kolagen Shaklee

 

Berikut adalah proses pembelian Kolagen Shaklee:

Step 1. SMS/ Whatsapp <kolagen> ke 013 – 982 0013 (Erin)

Step 2. Berikan maklumat berikut:

Nama:

Alamat:

No kad pengenalan (untuk pendaftaran keahlian Shaklee PERCUMA):

Emel:

Step 3. Pembayaran melalui fund transfer ke akaun CIMB/Maybank/paypal/kad kredit

Step 4. Penghantaran melalui Poslaju/ courier

Step 5. Atau klik sini untuk beli Shaklee Online

=====================================================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

Promosi Shaklee Januari 2015

promosi shaklee januari 2015 4

Alhamdulillah tiba juga kita ke tahun baru 2015 walaupun setelah dimomok-momokkan oleh agenda-agenda dan media barat berkenaan Amageddon dan End of Days… ohh…

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua pembaca yang saya sayangi dan hormati. Tanpa kalian, tiadalah saya 🙂

 

Promosi Shaklee Januari 2015

Jadi tahun ini apa azam tahun baru? Adakah azam tahun baru anda menyelesaikan azam tahun 2014 yang tidak terlaksana? hehe

Saya yakin ramai di luar sana yang sangat bersungguh-sungguh melunaskan azam tahun baru setiap kali 1 Januari bermula

Promosi Shaklee Januari 2015

Kalau di lihat pada senarai azam tahun baru di atas, terlalu banyak perkara yang kita boleh improve dalam hidup kita, betul tak?

Lebih-lebih lagi dalam hal kesihatan. Hampir setiap tahun, azam tahun baru ramai orang ialah menurunkan berat badan, berhenti merokok dan menjadi lebih sihat.

Oleh itu apa lagi yang lebih menggembirakan kalau tidak Shaklee mengumumkan Promosi Shaklee Januari 2015 yang berganda-ganda sempena menyambut tahun baru dan membolehkan anda semua mencapai impian dan target azam tahun baru untuk menjadi lebih sihat dan cantik.

 

Ada 7 promosi hebat

Ada 7 promosi Shaklee Januari 2015 yang merangkumi 3 produk yang sangat-sangat hebat dan meletopspromosi shaklee januari 2015 4

 

Promosi Shaklee Januari 2015 yang pertama dan kedua – Shaklee Vivix

Untuk membaca kandungan dan faedah-faedah Shaklee Vivix, sila baca di sini

Sneak peak:

  1. Bahan-bahan utamanya ialah Anggur Muscadine, Lobak Ungu, Elderberry dan Polyganum Cuspidatum
  2. Antara kebaikan Vivix ialah membantu mengelakkan kanser, berhenti merokok, menurunkan berat badan, menurunkan kandungan gula dalam darah, menurunkan tekanan darah tinggi, detoksifikasi, awet muda dan banyak lagi!

promosi shaklee januari 2015 4

Promosi Vivix Shaklee ialah:

Beli 6 botol Vivix, PERCUMA 1 botol – Jimat 25%

Beli 2 botol Vivix untuk mendapat diskaun 5%

Ha best ke best?

 

Promosi Shaklee Januari 2015 yang ketiga, keempat, kelima dan keenam – Alfalfa Complex

Eh kenapa sampai 4 promosi?

Haa.. sebab Shaklee Alfalfa kan ada 2 saiz berbeza iaitu saiz S – 330 biji tablet dan saiz L – 700 biji tablet.

Promosi ini berkuatkuasa untuk kedua-dua saiz Alfalfa Complex.

Untuk membaca kandungan dan kebaikan Shaklee Alfalfa complex boleh lihat di sini

Sneak peak:

  1. Bahan-bahan utamanya ialah tumbuhan Meticago Sativa, sejenis tumbuhan yang kaya dengan klorofil, vitamin dan mineral.
  2. Antara kebaikan Alfalfa ialah membantu membersihkan sistem pencernaan, membanyakkan susu ibu, menyingkirkan lemak dan kolestrol, melegakan keletihan, mencegah atritis, melawan tumor, melawan alahan dan banyak lagi!

promosi shaklee januari 2015 4

Promosi Alfalfa Complex Shaklee ialah

Beli 6 botol Alfalfa 330 biji, PERCUMA 1 botol – Jimat 15%

Beli 2 botol Alfalfa 330 biji untuk mendapat 5% diskaun

Beli 6 botol Alfalfa 700 biji, PERCUMA 1 botol – Jimat 15%

Beli 2 botol Alfalfa 700 biji untuk mendapat diskaun 5%

 

Promosi Shaklee Januari 2015 yang ketujuh – Vitalea for Children

Produk ini dikatakan sudah setahun tiada dalam pasaran Malaysia kerana Shaklee sedang bertungkus-lumus memperbaiki formulasi Vitalea for Children untuk menjadi lebih hebat dan berkesan.

Kini ia telah KEMBALI! 🙂

Untuk membaca kandungan dan kebaikan Vitalea for Children, sila lihat di sini

Sneak peak:

  1. Mengandungi 19 vitamin dan mineral, kalsium dan membantu penyerapan zat besi untuk kanak-kanak
  2. Mudah di kunyah dan rasa yang hebat. Kebaikan Vitalea for Children ialah membantu menguatkan tulang, gigi dan gusi, menambahkan kecergasan dan kecerdasan anak-anak, meningkatkan imunisasi kanak-kanak dan banyak lagi!

promosi shaklee januari 2015 4

Promosi Vitalea for Children ialah:

Beli 3 botol Vitalea for Children, PERCUMA 1 botol – Jimat 25%

 

Siapa cepat, dia untung

Promosi ini berlangsung sementara stok masih ada.

2 juta orang di Malaysia sedang berlumba-lumba untuk tidak melepaskan peluang menikmati diskaun berganda dalam promosi Shaklee Januari 2015 ini.

promosi shaklee januari 2015 7

>> Untuk mencuba set Vivix dengan harga promosi, atau

>> Untuk mencuba set Alfalfa Complex saiz S 330 biji dengan harga promosi, atau

>> Untuk mencuba set Alfalfa Complex saiz L 700 biji dengan harga promosi, atau

>> Untuk mencuba set Vitalea for Children dengan harga promosi, boleh

 

Hubungi saya Therina Jopri, Pengedar Shaklee Kemaman untuk sebarang tempahan, pertanyaan atau konsultasi.

013 – 982 0013 SMS/Whatsapp atau Telegram.

Peluang mendapat keahlian Shaklee PERCUMA bernilai RM75 dengan pembelian mana-mana set di atas.

Cuma nak cuba sebotol? Hubungi saya untuk diskaun berganda-ganda melalui group buy

 

Takut nak beli? Kami memberi jaminan kepuasan 30 hari. Cubalah produk dalam masa 30 hari. Tak puas hati, kami pulangkan wang anda 100% 🙂

 

Saya menghantar COD ke kawasan Kerteh Kemaman Paka dan Dungun, serta Poslaju 2 hari sudah tiba ke seluruh pelusuk Malaysia, Insyaallah :)

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

ESP Shaklee – keterangan produk dan kebaikannya

ESP shaklee

Antara produk yang hot dalam Shaklee ialah ESP Shaklee – Energizing Soy Protein. Jom kita baca seterusnya apa yang best tentang ESP Shaklee dan bagaimana ESP boleh membantu tuan-tuan dan cikpuan-cikpuan sekalian yang mempunyai beberapa permasalahan kesihatan.

 

Keterangan ESP shaklee

  1. ESP shaklee untuk kurus

ESP boleh dijadikan meal replacement untuk sarapan dengan memberikan kuasa tenaga yang hebat. Gandingkan dengan Shaklee Mealshake untuk kombinasi yang power. Saya gelarkan ESP + Mealshake sebagai Shaklee Dynamic Duo.

Bersarapan dengan creamy ESP Mealshake lebih berkhasiat daripada mi goreng yang berminyak ataupun nasi lemak yang.. er.. berlemak! Hehe

Shake ini memberikan kesan kenyang yang lebih lama, dengan indeks glisemik yang rendah serta penuh dengan zat, vitamin dan mineral yang lengkap.

Juga protein dalam ESP boleh membantu menegangkan kulit yang lendut disebabkan penurunan berat badan, serta membina otot yang sihat dan kuat.

esp shaklee untuk kurus

  1. ESP shaklee untuk ibu menyusu

Ibu menyusu memerlukan sekitar 71 gram protein setiap hari, menurut kajian daripada Ohio State University, USA. Angka ini termasuk bukan sahaja protein yang ibu-ibu menyusu perlukan untuk menjaga tubuh mereka agar berfungsi secara normal, tetapi juga protein tambahan untuk membantu penghasilan susu ibu. Selain itu, bayi yang disusukan memerlukan protein daripada susu ibu untuk membesar dengan sihat.

esp shaklee untuk ibu menyusu

Walaupun mendapatkan protein sebanyak 71 gram ini kelihatan seperti sedikit atau langsung tidak mencabar, jangan terkejut sekiranya ramai ibu menyusu gagal mendapatkan protein ini daripada makanan harian seperti ayam, ikan, telur atau daging.

ESP Shaklee boleh membantu ibu-ibu untuk menyusu dengan lebih lama dengan melengkapkan keperluan protein harian. Baby pun cepat kenyang dan membesar bagaikan juara dengan susu ibu yang meriah!

 

  1. ESP shaklee untuk ibu hamil

Salah satu daripada manfaat ESP adalah ia merupakan protein lengkap kerana mengandungi semua asid amino penting untuk tubuh ibu hamil. Protein daripada soya adalah sebaik mana-mana jua protein yang berasaskan daging , dan dianggap sebagai salah satu sumber protein terbaik untuk kehamilan.

esp shaklee untuk ibu hamil

Protein soya memberikan tenaga kepada sel-sel dan memberikan manfaat yang amat baik kepada ibu hamil. Ia tidak mengandungi sebarang kolesterol, dan juga sangat rendah kalori dan lemak tepu. Oleh itu, ESP boleh dianggap sebagai protein yang selamat dan sihat untuk wanita hamil.

Adalah dipercayai bahawa penggunaan biasa protein soya meningkatkan peluang untuk ibu bersalin secara normal Tambahan pula , protein soya juga dipercayai boleh mengurangkan risiko penyakit-penyakit tertentu semasa kehamilan seperti kanser payudara , osteoporosis dan penyakit jantung.

 

  1. ESP shaklee untuk gastrik

Pengambilan ESP Shaklee boleh membantu mereka yang mempunyai masalah gastrik dan ulser perut. Protein daripada ESP boleh membantu dalam pemulihan sel-sel perut yang rosak, dan diperlukan untuk membaiki radang perut dan ulser. Satu kajian dalam isu 2010 ” Nutrition and Cancer” melaporkan bahawa protein menyekat gastritis yang disebabkan oleh kehadiran H. pylori.

esp shaklee untuk gastrik

H. Pylori adalah sejenis bakteria yang terdapat dalam tubuh badan manusia, terutamanya dalam usus dan salur pemakanan. Gastrik terjadi apabila lapisan perut menjadi bengkak dan luka, dan H Pylori sudah terlepas ke dalam bahagian perut, dan merodok-rodok lapisan mucus perut, menggerudi dengan tanpa belas sehingga ke lapisan perut yang dalam.

Gastrik yang teruk akan menjadi tempat pembiakan H Pylori lalu menyebabkan ulser! Encik H Pylori buat begini adalah untuk mengelakkan diri mereka daripada dilarutkan dan dihanyutkan oleh jus-jus dan asid perut. Apabila banyak ‘lubang-lubang’ penggerudian H Pylori, maka lapisan perut yang dalam ini terdedah kepada serangan asid perut.

esp shaklee untuk gastrik ulser

Anda perlu memilih makanan dengan protein rendah lemak. Makanan protein dengan lemak yang tinggi akan meningkatkan lagi pengeluaran asid perut, yang menyebabkan lapisan perut anda semakin bengkak dan radang.  Makanan rendah lemak yang tinggi protein termasuk daging tanpa lemak, ikan, ayam berkulit , produk soya (ESP Shaklee), kacang, susu rendah lemak dan yogurt rendah lemak .

 

  1. ESP shaklee untuk kesuburan

ESP Shaklee boleh membantu meningkatkan kesuburan terutamanya kepada wanita-wanita yang sudah lama mengidamkan cahayamata. Isoflavin yang terdapat dalam soya ESP akan menghalang reseptor estrogen (hormone kesuburan wanita) dalam otak dan memberikan signal kepada badan yang tahap estrogen semula jadi adalah pada paras yang rendah.

esp shaklee untuk kesuburan

Sebagai tindakbalas, badan anda akan mula untuk meningkatkan pengeluaran estrogen. Selepas lima hari, digalakkan untuk berhenti mengambil ESP dan melihat kesan seterusnya. Berikan masa kepada tubuh badan untuk mengesan reseptor estrogen yang telah dihalang oleh Isoflavin tadi kembali normal. Ini akan memberikan signal kepada badan yang estrogen dalam tubuh sudah cukup, dan membebaskan hormon yang betul dalam mencetuskan ovulasi.

Dinasihati para wanita yang ingin mendapatkan cahayamata untuk benar-benar melihat dan menghitung waktu subur agar kesan optimum dapat diperolehi.

 

6. ESP shaklee untuk kulit

Kini, banyak bahan-bahan soya yang digunakan dalam produk penjagaan kulit, biasanya dalam bentuk Genistein iaitu sejenis isoflavon soya. Sebab itulah mengapa isoflavon soya banyak dimasukkan ke dalam sesetengah pelembap dan krim malam: ia mencerahkan kulit, mengurangkan bengkak dan kemerahan, meningkatkan pengeluaran kolagen dan meratakan ton kulit. Ini kerana soya mengadungi phytoestrogen dan antioksidan yang amat penting dalam penjagaan kulit.

esp shaklee untuk kulit
Ada satu kajian baru di Jepun menunjukkan bahawa suplemen soya mengandungi S-equol, sebatian yang diperbuat daripada kacang soya yang ditapai, digunakan untuk mengelakkan kemunculan kedutan di sudut-sudut yang mata. S-equol sebenarnya dibuat dalam tubuh manusia sebagai by-product daripada pencernaan soya, tetapi ramai orang sudah kurang flora usus yang diperlukan untuk menghasilkannya.Menurut kajian itu juga, para peserta menunjukkan sedikit perubahan pada kedutan di wajah mereka.

Atas kebaikan dan kajian yang dijalankan di atas, ESP Shaklee boleh membantu anda untuk mendapatkan kulit yang cantik dan flawless gitteww.

 

7. ESP shaklee berapa gram

Berat satu canister ESP Shaklee ialah 850gram. Canister tu besar tau.

esp shaklee berapa gram

8. ESP shaklee price

Harga ESP Shaklee amat berpatutan kerana penggunaannya berkadaran dengan harganya. Satu canister ESP Shaklee price ialah RM150.00 sahaja. Penggunaan yang disyorkan ialah 1 sudu makan ESP dibancuh atau dishake dengan 1 gelas air sejuk.

Dengan penggunaan ini, satu canister ESP boleh bertahan selama 4 bulan. RM150 bahagi 4 bulan bersamaan dengan RM37.50 sebulan. Nilai ini lebih murah daripada anda membeli satu tin air minuman Soya berjenama Yeo’s mahupun Seasons setiap hari selama sebulan. Haa kan jimat! Lebih jimat sekiranya menjadi ahli Shaklee.. berbaloi-baloi.

ESP shaklee price

So begitulah kisah ESP Shaklee yang saya dapat ceritakan. Di harap semua gembira kerana dapat membaca info ni.

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...