Cara daftar ahli Shaklee PERCUMA

cara daftar ahli shaklee

Ramai pelanggan kami yang asalnya hanya membeli sebab nak makan Vitamin Shaklee sahaja.

Namun lepas dah makan dengan konsisten mengikut aturan yang diberikan, mereka beri feedback badan rasa segar, tak cepat letih, lengan dan perut semakin kempis dan kulit jadi cantik 🙂

Bila repeat order, confirm lebih banyak Produk Shaklee yang mereka order. Bila dikira totalnya, wahh pelanggan kami tu layak daftar ahli Shaklee PERCUMA seumur hidup!

daftar ahli Shaklee percuma
Pelanggan kami gembira sebab dapat daftar ahli Shaklee PERCUMA

Apa lagi… happy giler lah pelanggan itu sebab mereka dapat kelebihan menjadi ahli Shaklee seperti:

– beli produk dengan harga ahli iaitu diskaun sehingga 35%

– peluang mendapat bonus dan rebet tunai masuk direct ke akaun bank masing-masing setiap bulan

– peluang mendapat pakej umrah dan melancong ke luar negara

Maklumat penting

Dalam artikel ni, saya nak kongsikan 3 maklumat penting berkenaan cara daftar ahli Shaklee PERCUMA sebab ramai orang tercari-cari info tentang perkara ini:

1. Bagaimana cara daftar ahli Shaklee PERCUMA dan yuran seumur hidup

2. Apakah elemen penting yang mesti diketahui sebelum pelanggan daftar sebagai ahli Shaklee

3. Apakah faedah dan kelebihan daftar ahli Shaklee bersama kami (sebab ramai yang dah daftar dengan orang lain tetapi minta untuk tukar group sebab dia nak jadi ahli yang aktif 🙂 )

 

===========================================

cara daftar ahli shaklee

Cara daftar ahli Shaklee

Biasanya, pelanggan yang membeli produk Shaklee dengan kami  mahu upgrade menjadi ahli sebab mereka akan dapat beli produk dengan harga ahli (berdiskaun sehingga 35%) iaitu sangat-sangat murah berbanding dengan harga retail.

Bila mereka dah berminat, kami akan cadangkan 2 option cara daftar ahli Shaklee:

1. Cara daftar ahli Shaklee dengan yuran seumur hidup

Harga yuran keahlian Shaklee seumur hidup ialah cuma RM80 Semenanjung/ RM90 Sabah Sarawak

Anda akan dapat:

– penghantaran courier PERCUMA

– beg document case esklusif Shaklee PERCUMA

– kit keahlian (katalog, business manual, resit, buku panduan dsb) PERCUMA

– rundingan kesihatan daripada pakar nutrisi Shaklee PERCUMA

2. Cara daftar ahli Shaklee PERCUMA

Sebelum bulan Mei 2015, rakyat Malaysia perlu berbelanja sebanyak RM600-700 (200 points) produk-produk Shaklee untuk mendapatkan keahlian percuma ini.

Sekarang tidak lagi!

Berita baik sempena Program Young Entrepreneur System (YES Shaklee) yang menawarkan keahlian PERCUMA dengan setiap pembelian set produk yang mengandungi Shaklee Vitalea 120 biji.

Vitalea Shaklee

Contoh set-set yang ada Vitalea:

– set mengandung Shaklee

set menyusu Shaklee

set Shaklee untuk gemuk

set kurus Shaklee

– set naikkan HB untuk ibu hamil

dan banyak lagi set kombinasi.

Pendek kata kalau anda beli 1 botol Vitalea dengan 1 botol pencuci pinggan pun anda LAYAK mendapat keahlian percuma dan terus boleh beli dengan harga ahli.

Ini adalah bersempena ulangtahun Vitalea Shaklee yang ke-100.

Ya 100 tahun sudah Vitalea dicipta dan di amalkan oleh ramai orang seluruh dunia 🙂

Tawaran ini tamat pada 31 Oktober 2015. Jadi usah lengah lagi OK 🙂

SMS/Whatsapp/Telegram <daftar> ke 013 982 0013

====================================================

cara daftar ahli shaklee

Apa yang anda perlu tahu SEBELUM mendaftar jadi ahli Shaklee

1. Kene jual barang atau buat bisnes ke kalau daftar jadi ahli Shaklee?

Menjadi Ahli Shaklee berdaftar mempunyai konsep yang sama seperti keahlian loyalty card seperti Jusco Card, Kad Mesra, Bonuslink, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya.

Setiap kali ahli berbelanja, sama ada mereka dapat membeli dengan harga yang lebih murah atau mendapat point.

Dalam konsep menjadi Ahli Shaklee atau Shaklee Independent Distributor, anda dapat kedua-duanya sekali!

Beli produk dengan harga murah dan mendapat points yang boleh ditukarkan kepada rebet tunai apabila pembelian melepasi niali-nilai tertentu.

Dengan menjadi ahli Shaklee, anda tidak diwajibkan pun untuk menjual produk. Contoh Tesco Card member tidak sama sekali disuruh menjual lampin atau susu bayi!

2. Berapa point saya kena maintain untuk kekal sebagai ahli Shaklee?

Jawapan nya ialah tidak ada, zero poin, kosong… kosong… kosongg..

Anda tidak di wajibkan maintain point what so ever.

Biarlah anda tidak membeli sebarang produk pun selama setahun, dua belas bulan , anda masih lagi ahli Shaklee berdaftar pada bulan yang ke tiga belas.

Ha, kan ke bagus tu? So no pressure okay 🙂

3. Kalau tiba-tiba saya nak buat bisnes Shaklee kena bayar apa-apa tak?

Jawapannya juga sama.. tidak ada, zero ringgit, kosong.. kosong.. kosongg..

Katalah tiba-tiba sebab anda makan vitamin Shaklee secara konsisten muka jadi cantik gojes gitu, atau pinggang jadi slim sexy, lepastu office mate dah mula puji dan nak juga try makan, anda boleh sahaja terus mengambil tempahan daripada rakan-rakan dan menjual kepada mereka produk-produk tersebut.

Anytime boleh mulakan bisnes.

Kami akan berikan panduan dan coaching percuma 100% sama ada dengan kaedah online atau offine mengikut keselesaan anda.

Hanya hubungi, Therina Jopri di talian 013 982 0013 🙂

4. Macam mana cara nak jadi ahli Shaklee dengan group ni?

Jika anda nak jimat masa, inshaaALLAH kami boleh uruskan pendaftaran anda untuk jadi ahli Shaklee dengan kami.

Caranya mudah, just SMS/Whatsapp/Telegram kan <daftar> dan  maklumat berikut ke 013-982 0013:

Nama:

Alamat:

No IC:

Emel:

No HP:

Kami akan bantu daftarkan pada hari yang sama dengan pantas Insyaallah 🙂

cara daftar ahli shaklee

5. Lepas dah jadi ahli kena beli barang sendiri ke?

Ramai customer kami lepas dah daftar ahli Shaklee pun masih order produk Shaklee melalui kami. Jangan risau, kami memang komited dengan bisnes Shaklee.

Untuk buatkan order untuk ahli Shaklee yang daftar dengan kami adalah satu penghargaan yang amat hebat :)

Kami akan bantu anda dengan gembira <3

6. Saya daftar ahli dengan orang lain tapi nak you guide bisnes dan cara makan boleh?

Insyaallah boleh dengan kadar yang tidak menggangu masa kami untuk attend ahli dan customer yg berdaftar dengan kami.

Kami cadangkan agar setiap orang pilih dan daftar bersama ahli Shaklee yang terbukti berpengalaman dalam Shaklee dari sudut produk dan bisnes.

Ramai yang dah menyesal tak sudah sebab mendaftar dibawah ahli Shaklee yang tidak aktif, tidak tahu menahu tentang produk, rundingan kucar lanar dan tidak berjaya dalam bisnes Shaklee.

Akhirnya kecewa sendiri.

Alhamdulillah kami sendiri sudah 12 tahun dalam perniagaan network marketing dan pengguna tegar vitamin sejak tahun 1984.

Dalam bisnes Shaklee, kami telah berjaya menaiki tangga Supervisor dengan pantas iaitu dalam masa 3 minggu sahaja. Income pertama kami dengan Shaklee bernilai RM2200 🙂

Kejayaan ini tidak mungkin dapat dikecapi tanpa bimbingan mantap daripada Coach saya sendiri, Master Salwa yang telah berjaya menjadi Master Coordinator dalam masa 8 bulan sahaja.

Alhamdulillah 🙂

=========================================

cara daftar ahli shaklee

Kelebihan dan faedah jika daftar menjadi Ahli Shaklee dengan kami

1. Panduan dan aturan cara makan vitamin Shaklee yang betul dan berkesan daripada pakar

Setiap ahli dalam kumpulan kami akan menerima coaching produk yang intensif berdasarkan latarbelakang pendidikan Master Salwa dalam bidang perubatan yang khusus dalam kepakaran DNA dan penyakit kanser.

Dalam aspek nutrisi pula, beliau sudah menjadi pengguna Shaklee sejak tahun 1997 dan telah mengikuti kelas latihan nutrisi sehingga mendapat pensijilan Pakar Nutrisi bertauliah.

Sebagai seorang pengguna vitamin veteran (hampir 30 tahun), saya sendiri juga amat lazim dan faham berkenaan konsep pengambilan vitamin dan kebaikannya.

Ramai pelanggan yang memberi maklumbalas bahawa apabila membeli vitamin dengan orang lain, tiada kesan yang ketara. Namun apabila membeli dari kumpulan kami Alhamdulillah terus berkesan 🙂

 

2. Rundingan ESKLUSIF bersama pakar pemakanan dan nutritionist secara PERCUMA

Semua ahli Shaklee yang berdaftar dengan kami akan mendapat rundingan esklusif daripada nutritionist Shaklee.

Beliau akan membuat full health check up serta rundingan pemakanan dan kesihatansecara PERCUMA.

Ya PERCUMA khas untuk ahli kumpulan kami sahaja 🙂

 

3. Bimbingan bisnes Shaklee secara online dan offline dari pakar SEO dan IM Malaysia

Group kami dipimpin dan dibimbing oleh seorang wanita yang juga pakar perniagaan internet Malaysia yang berjaya membuat jualan dari internet berjumlah RM1.1 juta dalam masa 7 bulan sahaja.

Master Salwa mempunyai kepakaran dalam perniagaan atau bisnes Internet khususnya melalui teknik SEO blog dan teknik Facebook Marketing.

Saya sendiri berguru dengan beliau dan sedang menikmati hasilnya sekarang. Empayar bisnes seluruh deunia dengan hujung jari dari rumah.

 cara daftar ahli shaklee

Saya nak daftar jadi ahli Shaklee hari ini juga!

Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan Shaklee terbaik dalam Malaysia ini. Berikut ada 2 pilihan cara untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kumpulan kami :

1) Isikan Borang Daftar Ahli Shaklee berikut : Borang Pendaftaran Shaklee

atau

2) SMS/Whatsapp/Telegram <daftar> ke 013 982 0013

Kami bantu daftarkan anda menjadi ahli Shaklee hari ini juga.

Doa kami setelah anda baca artikel ini segala persoalan anda berkenaan nak Daftar Ahli Shaklee terjawab dan anda berjaya menjadi seorang yang bertuah dengan menjadi seorang Shaklee Independent Distributor .

Amiiin.

Terima kasih dan selamat menyertai kumpulan kami yang terbaik di Malaysia 🙂

Ikhlas dari Therina Jopri, Pengedar Shaklee Kemaman

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...