www.petuakulit.com FREE giveaway Disember 2014

Siapa yang tak suka hadiah FREE. Eh hadiah memanglah free, kalau kene bayar tu sah-sah la bukan hadiah kan hehe. Sempena bulan kecantikan ini, kami membuka FREE giveaway Disember 2014 kepada para pembaca www.petuakulit.com , ada hadiah istimewa menanti anda.

FREE giveaway Disember 2014 kami paparkan:

FREE giveaway Disember 2014

7-day pillbox yang ISTIMEWA 

– boleh digunakan untuk mengasingkan pill ubat anda bagi yang perlu menghabiskan regim medikasi

– amat mudah digunakan untuk membawa pill vitamin atau supplements anda untuk pergi travel atau balik kampung

– boleh dihadiahkan kepada yang tersayang, kepada yang memerlukan

– design yang simple, slim dan mudah di packing ke dalam poket, beg atau handbag

 

Cara mudah untuk memenangi FREE giveaway Disember 2014:

1. Daftar di link ini http://goo.gl/forms/obkGJUUJuI dan

2. Tekan butang Share di Facebook seperti di bawah

 

Nah, senang aje nak menang FREE giveaway Disember 2014 tajaan www.petuakulit.com ini

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Promosi Shaklee Disember 2014 – Vita C Vita E Collagen Powder. Rugi kalau tak order!

Promosi Shaklee Disember 2014 memang terbaek antara semua promosi bulanan Shaklee. Ada 3 promosi hebat yang pastinya tidak ada orang mahu ketinggalan:

Promosi Shaklee Disember 2014 nombor 1 – Beli 6 PERCUMA 1 SR Vita-C Plus dan/atau Vita-E Complex

promosi shaklee disember 2014

Selain jimat RM92.50 untuk Vita-C dan RM149 untuk Vita-E, kelebihan lain apabila mendapatkan set ini ialah:

– keahlian Shaklee bernilai RM75 PERCUMA

– cash rebet sebanyak RM20-30 pada 15 Januari 2015

– beli produk Shaklee dengan diskaun sehingga 33%

– wang tunai apabila berkongsi kebaikan produk SHaklee dan berjaya mengumpulkan order daripada kawan-kawan dan ahli keluarga terdekat

– peluang percutian, bonus kereta dan umrah dsb

Hubungi saya untuk harga istimewa berdiskaun kaw-kaw punya sebelum 31 Disember 2014 😉

No HP saya ialah 013 – 982 0013 untuk pertanyaan atau tempahan 😉

 

Promosi Shaklee Disember 2014 nombor 2 –  diskaun 5% untuk twin pack Vita-C dan/atau Vita-E

promosi shaklee disember 2014

Sekiranya membeli 7 botol terlalu banyak untuk anda, jangan lepaskan peluang untuk membeli 2 botol Vita-C dan/atau Vita-E dengan diskaun 5% ini

Hubungi saya di 013 – 982 0013 untuk pertanyaan atau tempahan 😉

 

 Promosi Shaklee Disember 2014 – Beli 3 PERCUMA 1 Collagen Powder

promosi shaklee disember 2014

Selain jimat RM298 untuk sekotak kolagen, kelebihan lain apabila mendapatkan set ini ialah:

– keahlian Shaklee bernilai RM75 PERCUMA

– cash rebet sebanyak RM45+- pada 15 Januari 2015

– beli produk Shaklee dengan diskaun sehingga 33%

– wang tunai apabila berkongsi kebaikan produk Shaklee dan berjaya mengumpulkan order daripada kawan-kawan dan ahli keluarga terdekat

– peluang percutian, bonus kereta dan umrah dsb

EXTRA: menjadi antara orang yang bertuah mempunyai stok Collagen Powder di tangan sepanjang 2015. Shaklee dalam proses memperbaharui pendaftaran Collagen Powder bersama KKM atas perubahan garispanduan pendaftaran produk.

Hubungi saya untuk harga istimewa berdiskaun kaw-kaw punya sebelum 31 Disember 2014 😉

No HP saya ialah 013 – 982 0013 untuk pertanyaan atau tempahan 😉

 

Amacam? Best tak Promosi Shaklee Disember 2014?

Memang out of this world!

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

Mudah dan ringkas – 5 tips kulit cantik dengan bahan-bahan dari dapur

Sebenarnya tidak perlu berbelanja lebih untuk mendapatkan kulit yang cantik dan jelita. Hanya masuk dapur dan buka pantry atau peti sejuk anda, dan pelbagai bahan-bahan yang biasa boleh anda gunakan untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Di bawah dikongsikan tips kulit cantik menggunakan bahan-bahan yang mudah didapati dari dapur:

Tips kulit cantik nombor 1 – madu

tips kulit cantik

Madu memang amat bagus untuk kulit. Ia bertindak sebagai antiseptik dan anti-kulat semulajadi, selain sebagai humektan yang mengekalkan kelembapan dalam kulit.

Kulit yang lembap boleh mengelakkan pengeluaran minyak berlebihan, dan juga menngurangkan kedutan pada wajah.

Cuba juga sapukan sedikit pada jerawat yang pecah untuk mencepatkan proses penyembuhan.

Yang lebih adventurous, boleh cuba scrub-mask madu seperti di bawah 🙂

Tips kulit cantik nombor 2 – telur

tips kulit cantik

Telur memang digunakan dalam masakan, tetapi jangan lupa fungsinya untuk menjadikan anda cantik! Putih telur boleh disapukan ke wajah untuk mengurangkan kedutan dan berpotensi untuk menegangkang kulit yang kendur.

Bahan yang murah ini amat sesuai dijadikan mask untuk kulit yang lebih segar dan tegang:

1. Asingkan putih dari kuning telur

2. Pukul putih telur dengan garfu selama 10 saat

3. Sapukan pada wajah dengan hujung jari

4. Biarkan selama 30 minit, atau sehingga kering sepenuhnya

5. Cuci putih telur dari wajah sehingga bersih

Berikut adalah resipi mask putih telur yang anda boleh sesuaikan dengan jenis kulit anda:


Tips kulit cantik nombor 3 – dadih / yogurt

tips kulit cantik

Dadih juga merupakan salah satu bahan ajaib yang mempunyai pelbagai fungsi untuk kulit wajah anda.

Ia membantu melembapkan kulit, memerangi jerawat, mengurangkan pigmentasi, melambatkan proses penuaan dan memberikan kelegaan untuk kulit yang terbakar (sunburn).

Berikut adalah satu video untuk membuat yogurt mask. Mudah dan murah 🙂

Tips kulit cantik nombor 4 – garam

tips kulit cantik

Garam merupakan scrub yang baik dan agen penyembuhan.

Untuk merawat jerawat yang degil, campurkan garam bersama madu untuk membuat sebatian yang likat, dan sapukan pada jerawat tersebut.

Awas, mungkin akan pedih sedikit, tetapi biarlah sakit untuk cantik! ;p

Resipi lain termasuk mencampurkan garam dengan serbuk kayu manis, seperti ini:

Tips kulit cantik nombor 5 – rawatan dalaman

Kalau anda tonton semua video-video di atas, memang jelas selepas menggunakan kaedah rawatan luaran menggunakan bahan semulajadi akan menghasilkan instant results – kulit nampak lebih lembut, lembap, bersih dan bercahaya.. wohoo

Selain rawatan luaran, amat penting untuk memastikan kulit kita dirawat dari dalam. Rawatan dalaman memastikan kulit kita sentiasa kekal sihat dan cantik.

tips kulit cantik

Vitamin dan supplement yang penting untuk rawatan dalaman kulit adalah:

Vitamin A (daripada Carotomax Shaklee)

Vitamin C (daripada SR Vita-C Plus Shaklee)

Vitamin E (daripada Vita E Complex Shaklee)

Tambahan kolagen (daripada Collagen Powder Shaklee)

 

Bertanyalah kepada saya berkenaan produk-produk untuk kecantikan kulit daripada Shaklee seperti di atas dan tips kulit cantik yang lain..

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Rasa lebih jelita dengan vitamin untuk kulit cantik ini

vitamin untuk kulit cantik

Kejelitaan adalah idaman setiap wanita. Ya siapa yang tak mahu cantik dan jelita. Pasti mahu jelita di mata suami. Pasti mahu jelita di mata diri sendiri (ini paling penting). Pasti mahu jelita di mata Allah (OK ni topik lain, berkenaan kejelitaan jiwa dan rohani. Insyaallah akan ditulis soon 😉

vitamin untuk kulit cantik


 

Berikut di kongsikan senarai vitamin untuk kulit cantik:

Vitamin untuk kulit cantik nombor 1 – Vitamin C

Vitamin C telah terbukti boleh melawan radikal bebas di dalam sel yang mengakibatkan kulit berkedut, geleber dan tanda-tanda penuaan yang lain. Vitamin C juga boleh membantu melicinkan, menegangkan dan menghilangkan tompokan gelap pada kulit kerana ia mengaktifkan kembali proses pembentukan kolagen semulajadi dalam kulit.

 

Vitamin C adalah larut air dan mudah teroksida akibat haba dan cahaya, oleh yang demikian eloklah disimpan vitamin C anda dalam tampat yang sejuk dan harus ditelan dengan air yang sejuk.vitamin untuk kulit cantik

Ada kajian yang telah membuktikan bahawa vitamin C boleh:

– mengurangkan pigmentasi

– meningkatkan kadar pembaikan sel

– mengurangkan kemerahan

– memberikan ketahanan kulit agar tidak mudah sunburn

vitamin untuk kulit cantik

 Vitamin untuk kulit cantik nombor 2 – Vitamin E

Vitamin E boleh membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan semulajadinya. Ia juga berupaya meneutralkan radikal bebas yang menyerang sel-sel kulit serta mengelakkan kulit menjadi bengkak, kering dan merah selepas terdedah kepada cahaya UV.

Vitamin ini larut lemak, jadi paling elok di ambil selepas makan.

Vitamin E akan bertindak dengan cemerlang sekali apabila diambil bersama-sama dengan vitamin C. Namun, untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, tidak disarankan pengambilan setiap hari, tetapi boleh dioleskan di wajah untuk mengurangkan tanda-tanda parut.

vitamin untuk kulit cantik

Vitamin untuk kulit cantik nombor 3 – Vitamin A

Vitamin A berfungsi untuk mengurangkan kedutan, mengurangkan tompokan gelap dan melembutkan kulit.

Vitamin A juga sejenis antioksidan yang melawan radikal bebas serta memelihara sel daripada kerosakan dan penuaan.

vitamin untuk kulit cantik

Vitamin untuk kulit cantik nombor 4 – Resveratrol super antioxidants (ok dia bukan lah vitamin kannn)

Resvaterol adalah sejenis antioksidan polifenolik yang amat kuat dan boleh dijumpai di dalam anggur Muscadine merah, kekacang, blueberry dan cranberry.

Ia berfungsi untuk melindungi kulit daripada panahan cahaya matahari, meningkatkan penghasilan kolagen semulajadi dan mengurangkan kerosakan sel.

vitamin untuk kulit cantik

Vitamin untuk kulit cantik combor 5 – Kolagen (juga bukan vitamin, dia sejenis protein)

Kolagen adalah sejenis protein yang boileh dihasilkan oleh tubuh kita, yang memberikan keanjalan kepada kulit wajah.

vitamin untuk kulit cantik

Semasa kita muda, kulit kita sentiasa gebu dan licin kerana tubuh kita berupaya menghasilkan kolagen dengan banyak dan tetap. Namun apabila usia meningkat, tubuh kita perlukan sedikit pertolongan untuk menghasilkan kolagen sendiri ataupun di tambahkan kolagen daripada unsur tuumbuhan atau haiwan marin.

vitamin untuk kulit cantik

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE


Petua kulit licin supaya blackhead dapat dihilangkan

Blackhead ni memang merimaskan ramai orang terutamanya wanita. Mengapa saya kata begitu? Sebab nampak orang lelaki (read: suami saya) rilaks aje kalau ada bleakhead ni hehe..

petua kulit licin

Blackhead ni terjadi apabila minyak dan sebum kulit terperangkap dalam pori-pori. Bahagian ‘kepala’ minyak yang terdedah kepada udara ini akan memerangkap debu dan habuk disekitar, menyebabkan dia mengeras dan berwarna hitam. Keadaan ini akan menyebabkan kulit menjadi kasar dan berbiji-biji hitam, terutama di hidung dan kawasan yang paling berminyak di muka.

petua kulit licinpetua kulit licin

Kalau dibiarkan berlarutan, minyak yang terperangkap ini akan dijangkiti bakteria, lalu menyebabkan inflamation (bengkak) dan mengeluarkan nanah. Beginilah terjadinya jerawat bengkak jenis merah dan sakit tu.. ouch! Ada tak petua kulit licin yang boleh membantu?

Ramai orang menggunakan ikhtiar memicit keluar blackhead supaya ia tidak merebak menjadi jerawat… tetapi kaedah ini ada padahnya sekiranya tidak dibuat dengan betul. Kulit boleh membengkak dengan teruk dan menjadikan kulit anda lebih hodoh.

petua kulit licin

Ada juga orang yang gunakan black peeling mask, blackhead remover dan sebagainya.

Namun ada petua kulit licin untuk menghilangkan blackhead dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi.

petua kulit licin

 Petua kulit licin nombor 1 – serbuk kayu manis

Kayu manis boleh digunakan untuk menghilangkan blackheads dan mengelakkan pembentukannya pada masa hadapan.

Caranya, ambil 1 sudu teh serbuk kayu manis dan campurkan dengan madu untuk menghasilkan campuran yang likat. Sapukan campuran ini pada bahagian yang terlibat dan biarkan semalaman. Bilas bersih dengan air keesokan paginya.

Alternatif lain ialah mencampurkan 1 sudu teh serbuk kayu manis dan jus limau nipis dengan secubit kunyit. AWAS! sapuan ni pedih tau..

Amalkan selama 10 hari untuk keputusan terbaik.

petua kulit licin

Petua kulit licin nombor 2 – lemon dan madu

Ambil sebiji lemon dan potongkan separuh. Pada sebelah lemon tadi, titiskan 3-4 titik madu dan dengan lembut, sapukan pada bahagian yang ber blackhead. Buatkan gerakan putaran pada muka dan oles dengan lembut. Biarkan selama 10 minit dan bilas.

Jus lemon tadi akan membantu mengecutkan pori-pori dan fiber pada lemon akan membantu menanggalkan blackhead.

Awas kepada mereka yang berkulit sensitif, dan jangan sapukan pada kulit yang luka atau melecet.

petua kulit licin

Petua kulit licin nombor 3 – susu dan serbuk buah pala

Petua ni saya baru belajar daripada website crunchybetty.com di mana 1 sudu teh parutan buah pala dicampurkan dengan sedikit susu. Campuran ini kemudian dijadikan scrub dan di gosokkan pada bahagian wajah.

Serbuk buah pala bertindak sebagai pelelas blackhead dan boleh menghilangkan minyak manakala asid laktik daripada susu boleh melarutkan sel-sel mati pada kulit.

petua kulit licin

Petua kulit licin nombor 4 – putih telur

Jadikan putih telur seperti peel mask. Mula-mula sapukan selapis putih telur dengan jari ataupun berus melukis. Biarkan kering seketika sebelum menyapukan lapisan kedua. Untuk bahagian-bahagian yang ada blackhead yang lebih banyak, sapukan lapisan ketiga dan keempat selepas lapisan sebelumnya kering sedikit.

Selepas 15 minit, muka akan rasa tegang. Apabila mask telah benar-benar kering, tarik lapisan mask sehingga habis. Gunakan kain mikrofiber yang lembap untuk membersihkan saki-baki mask.

Petua kulit licin nombor 5 – gunakan set kulit Shaklee

Ada beberapa produk Shaklee yang boleh di amalkan untuk merawat dan mencantikkan kulit daripada dalam. Ini termasuk:

Vitamin C – antioksidan yang membantu pembentukan kolagen semulajadi

Vitamin E – antioksidan yang membantu membaiki sel dan menghilangkan parut

Vivix – antioksidan yang bertindak sebagai anti penuaan

Collagen powder – menegangkan dan menambahkan keanjalan kulit

petua kulit licin
Set kulit Shaklee Extravaganza

Cuba set ini dan selain mendapat kulit yang cantik dan licin, faedah lain termasuk:

1. Keahlian Shaklee PERCUMA bernilai RM75

2. Rebet +- RM50 pada bulan hadapannya

3. Membeli produk-produk Shaklee pada diskaun sehingga 33%

4. Peluang percutian dan umrah

5. Dan banyak lagi 🙂

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Petua kulit sihat yang di amalkan oleh Katy Perry

Musim luruh tahun 2013, Katy Perry telah dipilih sebagai Cover Girl untuk Vogue Magazine. Dah tengok belum? Memang gojes vogue habis minah ni. Apa agaknya petua kulit sihat yang beliau amalkan?

petua kulit sihat katy perry

Katy Perry yang merupakan penyanyi lagu-lagu popular seperti Roar, Dark Horse dan Firework, berusia 28 tahun. Kalau tengok music video beliau di youtube, konsep video nya semua ala-ala fantasi dan luar biasa. Memang cukup kreatif dan menghiburkan.

Pada bulan May 2013, Katy Perry telah memuat naik di Twitter gambar koleksi vitamin dan supplement yang beliau ambil untuk kekal cantik dan jelita.

petua kulit sihat katy perry

Nah, ternyata artis barat yang cantik pun amalkan regim vitamin dan supplements. Tengok saiz vitamin dia, besar-besar tu…

Dalam website sheknows.com, Katy Perry telah berkongsi rahsia dan petua kulit sihat yang beliau amalkan:

petua kulit sihat katy perry

Antara petua kulit sihat yang beliau amalkan:

1. Cleanse atau detoks

2. Vitamin dan supplement

3. Menukarkan minuman kopi kepada green tea

4. Kurangkan gula dengan tidak meminum alkohol selama 3 bulan

Nampaknya memang berkesan petua kulit sihat yang Katy Perry amalkan ni. Jadi, bagaimana cara kita nak ikut petua ni? Mudah aje, jom baca di bawah:

 1. Detoks

Diet yang untuk menghasilkan kulit yang sihat mestilah mengandungi 5 atau lebih hidangan sayur-sayuran dan buah-buahan sehari. Antara sayur yang bagus untuk detoks ialah Brokoli dan buah beri. Sayuran dan buahan ini mengandungi serat atau fibre yang bagus untuk menyedut semua kekotoran dan toksin dalam badan. Ia juga bagus untuk melancarkan penghadaman supaya semua toksin tadi flush keluar daripada tubuh.

Shaklee Alfalfa dengan kombinasi Shaklee Herblax adalah antara supplemen yang bagus untuk detoks. Saya dah cuba, memang luncus aje buang air. Badan rasa ringan lepas keluar semua lendir-lendir lemak bendasing yang pelik-pelik dari badan.

petua kulit sihat

 

2. Vitamin dan supplemen

Semakin kita berusia, semakin menurun penghasilan kolagen semulajadi dalam kulit kita, maka Vitamin C dan Vitamin A adalah antara vitamin yang amat penting untuk kulit. Vitamin C membantu penghasilan kolagen dalam kulit manakala vitamin A boleh membantu mengurangkan kedut-kedut halus dan membuat tona sekata pada kulit wajah.

Shaklee Sustained Release Vita C dan Shaklee Carotomax boleh membantu anda mencukupkan keperluan vitamin C dan A untuk kulit anda 🙂

petua kulit sihat

3. Menukarkan kopi kepada green tea

Green tea telah lama diminum oleh masyarakat Jepun, tu sebab kulit mereka awet muda dan mereka ada jangka hayat yang panjang. Kandungan antioksida dalam green tea juga bagus untuk melawan penuaan.

Kopi pula ada kandungan kafein yang di katakan berupaya menyerap lembapan dan air daripada tubuh dan sel dengan kadar pantas, membuatkan kulit cepat berkedut dan dehydrated.

4. Kurangkan pengambilan gula

Pengambilan gula yang tinggi daripada minuman ringan, kuih muih, kek dan lain-lain akan menyebabkan gula melekat pada kolagen dalam kulit, yang di panggil proses glycosylation. Protein-protein yang bergula ini akan menyebabkan kandungan kolagen semakin menurun dalam kulit secara keseluruhannya, lalu mengurangkan keanjalan kulit wajah.

Usahalah untuk menggantikan gula dengan manisan semulajadi seperti vanilla, jus dan madu.

Demikianlah perkongsian petua kulit sihat hasil adaptasi daripada regim Katy Perry.

=======================

Boleh hubungi saya Therina Jopri untuk konsultasi  dan sebarang pertanyaan berkenaan artikel di atas :)

Insyaallah kami akan usaha untuk membantu.
Tempahan direct dengan Shaklee HQ: 03-5622 3188 menggunakan Shaklee ID: 1158113 atau Beli Shaklee Online

Hubungi kami: 013 – 982 0013 SMS, Whatsapp, Telegram.
COD: Kemaman Kerteh Paka & Dungun
Poslaju: Seluruh Malaysia

Terima kasih dan salam sayang 🙂

pengedar shaklee kemaman terengganu

Senarai Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia:

TERENGGANU

PAHANG

LEMBAH KLANG

SARAWAK

KELANTAN

MELAKA 

JOHOR

BELI SHAKLEE ONLINE

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...